پژوهشگران مرکز تحقیقات میکروب شناسی کاربردی انگلیس دریافتند که دوره رشد باکتری اشیر شیاکلی که مسبب بسیاری از بیماری های رایج است، روی ظروف مسی و برنجی بسیار کوتاهتر از ظروف استیل است. به گفته این محققان دوره رشد باکتری Ecoli روی ظروف استیل حدود ۳۴ روز، روی ظروف برنجی ۴ روز و روی ظروف مسی فقط ۴ ساعت است. با توجه به خاصیت ضد می این فلز، پژوهشگران امیدوارند با استفاده از آن در ساخت ظروف آب میوه، نگرانی های موجود در خصوص آلودگی آب میوه های بسته بندی شده برطرف شود.

 

 

 

ظروف مسی چه ویژگی هایی دارند؟

 

استفاده از ظروف مسی در تهیه غذای سالم حائز اهمیت است. مس فلز نسبتاً قرمز رنگی است که خاصیت هدایت الکتریکی و حرارتی بسیار بالایی دارد (در بین فلزات خالص، تنها خاصیت هدایت الکتریکی نقره در حرارت اتاق از مس بیشتر است.) چون قدمت مصنوعات مسی کشف شده به سال ۸۷۰۰ قبل از میلاد بر می گردد، احتمالاً این فلز قدیمی ترین فلز مورد استفاده انسان است. مس علاوه بر اینکه در سنگ های معدنی گوناگون وجود دارد، به حالت فلزی نیز یافت می شود.

 

 

 


ظروف مسی و تزئینات مسی ظروف ,استفاده ,خاصیت ,هدایت الکتریکی ,خاصیت هدایت ,ظروف استیل ,خاصیت هدایت الکتریکی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Priscillamdwo501 News آر موزیک مداح اهلبیت: کربلایی علی پوروهّاب اشعار محمد قهرمان فرش آموز | فرش و تابلوفرش دستبافت